Situație controversată la Turda. Podul de pe Arieș, de lângă A&A, funcționează din nou normal, deși nu a s-a reparat nimic la el

Șoferii turdeni pot circula, începând de astăzi, pe ambele sensuri pe podul de pe Arieș, din sud-vestul orașului, după ce, timp de 2 ani și jumătate, pe acesta s-a circulat pe un singur sens, îngreunând traficul din oraș.

Decizia ridică, totuși destul de multe semne de întrebare, având în vedere că, în perioada în care accesul a fost, practic, înjumătățit, nu s-a efectuat nicio lucrare la podul de lângă pensiunea A&A, deși trotuarul de pe o parte stă să cadă.

„In urma verificării Podului situat pe DN1 KM 444+840 peste râul Arieș la Turda de către Serviciul Proiectare și Biroul Poduri din cadrul DRDP Cluj, începând cu data de 05.08.2020, se va relua circulația în ambele sensuri, cu restricții de viteză, cu respectarea semnalizării orizontale și verticale”, au transmis cei de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Anul trecut, în luna iunie, a fost semnat contractul de reabilitare al podului, cu termen de 2 luni pentru proiectare și încă 12 luni pentru execuție (trebuia finalizat în septembrie 2020). Se pare că lucrările au fost finalizate mai repede, însă lipsesc cu desăvârșire. Acest aspect poate pune în pericol și viața șoferilor care se vor aventura pe podul-problemă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii