Siegfried Mureşan reprezintă Partidul Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare

Siegfried muresan

Campania electorală pentru alegerile în Parlamentul European (PE) a început în 25 aprilie. Partidul Mişcarea Populară a organizat chiar în prima zi de campanie, o conferinţă de presă la sediul acestuia prezentând un candidat ce a intrat în cursa pentru PE.

Siegfried Mureşan reprezintă Partidul Mişcarea Populară  la Europarlamentare pe poziţia a doua din listă . Acesta afirmă că PMP ar fi un partid nou şi plin de tineri, dovada fiind faptul că el se află printre primii reprezentanţi pe lista electorală.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

“Multă lume spune că partidele de dreapta sunt partidele austerităţii. Adevărul nu este acesta. Toate ţările care s-au restructurat şi au trecut de perioade de criză au făcut-o doar în perioada unui guvern de dreapta. Este nevoie de tineri în politică, iar PMP este un partid care promovează tinerii. Cel mai bun exemplu este că mie mi-a fost alocat un loc eligibil. Noi vrem să reducem acele cheltuieli care nu produc  nimic pentru oameni, dar vrem să cheltuim banul public acolo unde se creează locuri de muncă. Vreau ca tinerii să aibă un viitor pe piața de muncă românească  ”, a declarat Siegfried Mureşan .

Pe lângă exemple de ţări membre ale Uniunii Europeene, Sigfried a prezentat câteva dintre planurile sale electorale şi planul său politic în cazul în care acesta va ajunge în Parlamentul European. Investiţiile în spitale, tineret şi locuri de muncă, dar şi căutarea de investitori străini pentru Cluj sau planuri pentru cheltuirea banilor alocaţi de UE pentru România sunt politicile sale primare de posibil ales în PE.

PRIMI 5 CANDIDAŢI PMP LA  ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 SUNT:

1. Cristian Preda

2. Siegfried Mureşan

3. Teodor Baconschi

4. Cristian Petrescu

5. Daniel Funeriu

Pentru ca Siegfried Mureşan să ajungă în Parlamentul European, Partidul Mişcarea Poporului va trebui să obţină 10 % din voturile de pe data de 25 mai. În funcţie de procentele obţinute, fiecare partid va obţine locuri în parlamentul de la Bruxells. Astfel, pentru ca un candidat al unui partid de pe locul al 4-lea din lista  cu candidaţi, va trebui să obţină la nivel naţional un procent de minim 20 % din totalul voturilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii