Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Liviu Dragnea a anunțat la ieșirea de la consultările cu președintele Iohannis că propunerea înaintată de PSD pentru funcția de premier este Sevil Shhaideh.

“O condamnare nedreaptă și o lege profund neconstituțională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine deocamdată”, a afirmat Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

Sevil Shhaideh a fost ministrul al Dezvoltării în Guvernul Ponta.

”A lucrat cu mine nu numai în Ministerul Dezvoltării, dar din poziția mea de viceprim-ministru am lucrat împreună la toate dosarele guvernamentale și cunoaște activitatea din toată ministerele. Este un om în care eu am încredere totală, iar prin această propunere din partea mea, este și un mesaj puternic că-mi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală și pentru punerea în aplicare a acestui program de guvernare. Așteptăm desemnarea din partea președintelui. Este o persoană pe care și președintele o cunoaște, cu care a lucrat împreună la mai multe proiecte și sperăm că această desemnare să vină cât mai repede”, a declarat Liviu Dragnea, după consultările la Cotroceni.

Totodată președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că PSD nu va face o altă propunere în situația în care cea înaintată va fi refuzată de președintele Iohannis.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii