Portretul-vicontelui-Seplecan

Seplecan trebuie ARUNCAT din politica Clujului. A azvârilt pișalău peste toată comunitatea județeană

Mihai Seplecan reprezintă perfect parvenitismul politic, ciocoiul creat în covată, ceva de nedescris, care nu-și cunoaște limitele și capacitățile, pur și simplu un ZERO, un om în pielea goală (nu a realizat nimic în viața lui, doar a umblat după fetițe și chefuri).

Un subiect de Capatos, Bahmu și Uncoi, ce nu merită promovat și amintit nici măcar în Analele de pe Valea Fizeșului.

Clujul, locomotiva educațională a României a reușit performanța notabilă de a-l pune pe acest trepăduș să reprezinte și să conducă destinelele a peste 700.000 de vieți omenești. Incredibil.

S-au trezit liberalii, în special cei din Cluj-Napoca să-și dea seama de acest eșec uman, ca mai apoi să-i ceară demisia. Cum naiba v-ați gândit să-l mandatați pe acest pui de gostat să conducă județul? V-a făcut de rușine partidul, pe voi personal și onoarea, pe care mare parte dintre voi nu ați avut-o niciodată. Acum, să fim cinstiți, nici celelalte partide nu-s mai presus, ca să nu se interpreteze, defapt toată politica clujeană e compromisă. Fiecare partid deține gunoaiele sale de la mic la mare. Dar, ca să pui un asemenea om să conducă un județ, fratele meu, surioară și mătușă este fatalitate.

Seplecan, până la urmă nu are nici o vină. Nu-și cunoaște limitele omul și se duce ca boul înainte, dacă pică în closet nu contează, el se uscă. Dar oameni, gen Nicoară, Buda și alții grei din flotă, care totuși au o cultură, cum pot să bage la înaintare așa ceva? Problema este că deși Seplecan trebuie trimis la muncă și înlăturat din politică, onest ar fi ca să apară pe tapet și niște demisii de onoare. Da, ale celor care l-ați promovat. Așa e în Occident și așa Dumnezeu vă iartă o parte din păcate!!!

Toți consilierii județeni ar trebui să fie solidari și să scape de acest individ cu limbaj de Caracal. Destul, e gata circul, semidoctul trebuie să plece și să se angajeze șofer la CTP, Fany, Alis, pe tir sau pe rabă.

Mai aud chestiuni de forma următoare: „lasă-l mă că e tânăr și ambițios și are timp”, „e cel mai activ tânăr din politica clujeană”, „cunoaște toate satele din județul Cluj și dă mâna cu toți primarii”  ȘI ???

Oameni buni, v-ați opărit la minte?

Sau mai bine mergeți de vă schimbați ciripele, că vă plouă-n casă….

Seplecane, Iehova fie cu tine, fiule, lasă-te de politică și muncește și tu ceva, pentru că și la fetițele ce te-au „cunoscut”  le este rușine de ce număr poți să porți!

 

Acest articol este un pamflet și trebuie interpretat ca atare!!!