Senatorul clujean Mihai Goțiu a fost bătut de Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Goțiu, invitat în studioul unui post de televiziune alături de fostul consilier a lui Victor Ponta, Mirel Palada, a fost bătut de acesta în timpul unei pauze publicitare.

”Colegul nostru Mihai Gotiu a fost agresat în această seară în platoul unei emisiuni de Mirel Palada, fostul consilier al lui Victor Ponta. USR respinge categoric violența. Până acum, consilierii și parlamentarii USR au fost de mai multe ori amenințați sau agresați fizic și verbal pentru că s-au împotrivit abuzurilor și au refuzat să tacă. Această practică a pumnului în gură, la propriu, este inacceptabilă într-o țară democratică. Parlamentarii USR vor continua să lupte pentru libertatea de exprimare și drepturilor tuturor cetățenilor împotriva corupților din PSD și pentru a-i reprezenta pe românii care i-au votat pentru Parlament și consiliile din București”, a fost declarația Partidului Uniunea Salvați România.

Mihai Goțiu a anunțat că va depune plângere la Poliție.

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din câte am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie la Realitatea TV.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii