Șeful TSD Cluj: suntem cea mai puternică organizație de tineret din județ

dan morar

Dan Morar, președintele organizației Tineretului Social Democrat Cluj, a declarat pentru ClujManifest că tinerii din PSD Cluj sunt cei mai activi din județ, mai ales în campania prezidențială.

Fată de organziațiile de tineret din PNL – PDL (ACL) și PMP, care contează din punct de vedere politic, TSD Cluj se mândrește cu o echipă puternică, având cele mai multe structuri de tineret din județ.

TSD Cluj însumează aproximativ 1400 de tineri, implicați fiecare pe diverse departamente și arii de activitate. Comparativ cu alte partide politice, TSD Cj are peste 25 de organizații comunale. Printre cele mai puternice structuri de tineret din județ sunt: TSD Câmpia Turzii, organizație ce a realizat cu eforturi mari, anul acesta, olimpiada de vară a TSD Nord Vest, participând peste 500 de tineri de la nivel național și școala de vară regională, unde au ajuns peste 300 de tineri. Alături de TSD Câmpia Turzii este și organizația de tineret din Turda, care susține toate proiectele municipiului vecin și colaborează din toate punctele de vedere.

Organizația TSD Cluj-Napoca, condusă de Horia Nasra are acțiuni de convingere a studenților din oraș, pentru a alege să facă politică alături de noi, cu rezultate foarte bune. Suntem împreună o echipă dedicată muncii noastre, gândim și acționăm împreună.

TSD Turda a realizat multe proiecte pe sport și medical, având în vedere că Salina Turda este un important centru de recuperare medicală și un punct turistic semnificativ pe harta României.

TSD Gherla se remarcă prin promovarea tinerilor în plan politic și administrativ. Aici avem cel mai tânăr consilier local, în persoana Iuliei Cătinean. Totodată această organizație dă dovadă de mobilitate și fortă de muncă, mai ales în campanii.

La Dej, organizația TSD este puternică datorită acțiunilor sociale pe care le realizează, iar organizațiile comunale sunt niște organe de luptă extraordinare, expune Dan Morar

Morar a mai afirmat că TSD duce o campanie din ușă în ușă și vrea să acopere tot electoratul posibil din județ, pentru ca Ponta să ajungă la Cotroceni, iar județul Cluj este împânzit de afișe și bannere electorale. Pe raza municipiului Cluj-Napoca afișele și bannerele cu Victor Ponta există, dar în proporție mai mică.

Președintele TSD Cluj: suntem o echipă bine închegată, fără orgolii individuale.

În ultimele 3 luni TSD Dej a recrutat 130 de tineri, iar TSD Cluj-Napoca peste 250 de tineri, care au fost înscriși în partid.

TSD Cluj-Napoca are 3 consilieri locali și anume: Flavius Milășan, Oniga Gabriel și Dan Morar.

 

Latest articles

Related articles

5 COMENTARII

  1. Domnul Nasra Horia este o catastrofa pentru TSD, o pruna filozofica. Morar este un tip de treba si calculat si de bun simt.

    Din Gherla, numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.