Acasă Administrativ Scandal în CA al fabricii Clujana, brand românesc de renume.

Scandal în CA al fabricii Clujana, brand românesc de renume.

Ieri pe ordinea de zi una din problemele arzătoare pentru Clujana a fost noua organigramă cu care a venit Preşedintele CA Mihiş Daniel (PNL) fară să se consulte cu directorul general, Dorinel Şumlea.

Organigrama lui Mihiş nu corespundea cu organigrama facută de directorul general.

Organigrama impusă de Mihiş nu corespundea cu realitatea din fabrică avand lacune mari.

Această organigramă viza doar interesele PNL şi nu interesele generale ale fabricii, exact ca pe vremea doamnei consilier judeţean Carmen Racolţea (PDL) care a impus  tot felul de nulităţi la conducerea fabricii de încălţăminte.

Din ce ne-au relatat sursele din Cluana, se pare că domnul Mihiş a învăţat din practicile anterioare în a-şi impune punctul de vedere fară consultarea directorului general şi încercarea de a propulsa numai oameni din PNL.

În consiliul de administraţie domnul Mihiş a făcut o înţelegere pe ascuns cu cei doi consilieri UDMR pentru a vota împotriva organigramei bine puse la punct de Şumlea.

La organigrama lui Mihiş au fost găsite 9 greşeli, dar interesele erau prea mari, UDMR a votat în favoarea lui  Mihiş.

Aflând vestea Şumlea a ieşit din sala de şedinţă şi se opune ferm organigramei impuse de Mihiş și escrocheriei PNL urmând să o constate în Consiliul Judeţean.

Preşedintele CA în loc să se ocupe de greutăţile fabricii se ocupă de numiri în funcţii a membrilor PNL şi are grijă doar de interesul personal.

Ionuț GEANĂ

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version