sala de sticla

Sala de sticlă a Primăriei, transformată în sediu de partid de PNL Cluj

Sala de Sticlă a Primărirei Cluj-Napoca a fost folosită în scopuri politice de către primarul Emil Boc și de către viceprimarul Dan Tarcea.

”În prezența primarului Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc și a președintelui PNL Cluj-Napoca, domnul viceprimar Dan Tarcea, a avut loc ceremonia de primire a noilor membri în organizația locală a PNL. Le mulțumim tuturor cetățenilor care au decis să se alăture Partidului Național Liberal Cluj și care au ales să facă parte dintr-o echipă puternică și cu rezultate politice și administrative de necontestat. Suntem convinși că împreună vom câștiga bătăliile electorale care urmează!”, este mesajul PNl Cluj, însoțit de la ceremonia desfășurată în Sala de Sticlă.

Roll-upurile şi bannerele cu PNL şi PPE au împânzit sala unde îşi desfăşoara activitatea consilierii locali.

“Nu cred că Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca trebuie să fie un loc al comicăriilor politice, ci un spaţiu al dialogului. În loc să dezbată problemele de partid în Sala de Sticlă, mai bine stăteau cinci ore cu locuitorii din zonă de est a Clujului şi dezbăteau despre locaţia aquaparkului sau proiectul SOS Parcul Est” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare