S-a dat prima lopată la Baza sportivă „La Terenuri”

Primarul municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat într-o postare de pe Facebook că au început lucrările pentru noua bază sportivă din oraș, „La Terenuri”, din Mănăștur. Valoarea proiectului se ridică la peste 26 de milioane de lei.

Baza sportivă se va întinde pe o suprafață de 4,2 hectare și va dispune de facilități pentru activități sportive în aer liber, dar și în spațiu închis, skatepark,  pistă de alergare, amfiteatru exterior, care va deveni patinoar pe timpul iernii, și zone de recreere.

„Proiectul din strada Mehedinți va beneficia chiar și de o zonă unde „grafitti artists” își vor putea pune amprenta talentului pe ziduri. Nelipsite vor fi parcările auto, cele pentru biciclete și bike sharing (41 rasteluri x 2 locuri), dar și stațiile de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL – SC OPENTRANS SRL – SC ELECTROGRUP SA – SC CRIS GARDEN SRL – SC PROSPECT DRILL SRL se va ocupa de ducerea la bun sfârșit a proiectului.

Postarea edilului pe rețeaua de socializare:

Cluj-Napoca: au început lucrările la Baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur. Lucrările vor fi finalizate anul viitor în luna Septembrie.

Suprafața noii Baze sportive este de 42.410 mp și va fi organizată pentru a cuprinde următoarele tipuri de activități:
– activități sportive în aer liber (ex. terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei etc.);
– activități sportive în spațiu închis (ex. squash, tenis de masă, studio yoga/aerobic/fitness etc.);
– zone de recreere pentru copii și seniori;
– zone de skatepark, fitness și cu aparate și echipamente pentru parkour;
– pistă de alergare;
– amfiteatru în aer liber care să poată fi transformat în sezonul rece în patinoar.

De asemenea, se vor amenaja parcări auto, parcări pentru biciclete și bike sharing (41 rasteluri x 2 locuri), stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Iubitorii de artă vor avea ocazia de a-și etala talentul prin grafitti pe un perete dedicat pentru acest aspect.

Accesul pietonal în Baza sportivă se va realiza din strada Mehedinți și se propune amenajarea a 3 poduri pietonale peste Pârâul Calvaria (unul existent și două propuse).

Executantul lucrărilor este Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL – SC OPENTRANS SRL – SC ELECTROGRUP SA – SC CRIS GARDEN SRL – SC PROSPECT DRILL SRL.

Valoarea contractului este de 26.581.616,15 lei fără TVA.”

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii