credite

Românii pot contracta credite cu dobândă suportată de stat

Toți cei interesați pot contracta, începând din 15 octombrie, credite cu dobândă suportată de la bugetul de stat. Programul ”Investește în tine” reprezintă o perspectivă deschisă tinerilor și persoanelor de vârstă activă.  Aceștia pot să își asigure finanţarea pentru îmbunătăţirea pregătirii profesionale sau pentru acces la diferite servicii de sănătate și activități sportive.

Tinerii între 16 și 26 de ani pot contracta în acest scop credite de până la 40.000 de lei. Persoanele între 26 și 55 de ani pot lua credite de până la 35.000 de lei. Dacă cel care apelează la acest instrument de creditare este angajat, poate beneficia de încă 20.000 de lei.

“Un alt proiect ajuns la maturitate este <<Investeşte în tine>>. Este un proiect adresat, în primul rând, tinerilor cu vârsta între 16 şi 26 de ani, care pot accesa un credit de până la 40.000 de lei. Dar şi celor cu vârste între 26 şi 55 de ani, care pot lua credite de până la 35.000 de lei. Dacă persoana care apelează la acest împrumut este salariat, poate contracta încă 20.000 de lei”, a declarat premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit premierului Viorica Dăncilă toți cei interesați de aceste credite pot să le acceseze prin CEC Bank.

“Banii împrumutaţi în aceste condiţii avantajoase pot fi folosiţi pentru cheltuieli în educaţie, sănătate, investiţii imobiliare, cultură, sport, efectuate. Banii pot fi folosți de oricare dintre membrii familiei beneficiarului. Aşadar, începând de luni, oamenii pot merge la banca parteneră, respectiv CEC, pentru a accesa aceste credite”, a completat șeful Executivului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare