investitii

Când vor începe lucrările la canalizare și rețeaua de apă pentru locuitorii din Huedin

Lucrările la canalizare și rețeaua de apă pentru locuitorii din Huedin și a localităților apropiate vor începe astăzi, 19 mai .

Tot azi va avea loc semnarea de către conducerea Companiei de Apă „Someș” SA a contractului de lucrări. Contractul de lucrări prevede „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în orașul Huedin și sistemul Huedin Rural”. Investiția este parte a proiectului european în valoare de 355,6 milioane de euro finanțat prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020.”

Perioada lucrărilor este estimată la 16 luni, se urmărește extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apǎ şi canalizare din orașul Huedin și comunele Sâncraiu – localitățile Brăișor și Aluniș, Izvoru Crișului – localitățile Șăula și Izvoru Crișului, Poieni – localitatea Morlaca precum și din comuna sălăjeană  Almașu – localitățile Fildu de Jos și Almașu.

Valoarea totală a invetiției  se ridică la 26.953.123,38 lei .  Scopurile lucrării sunt extinderea ariei de acoperire a actualei rețele de apă și  nevoia de a preveni avariile și întreruperile în furnizarea serviciului de alimentare cu apă.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii