Acasă Administrativ Purdalăul Seplecan neglijează unitățile sanitare din subordinea Consiliului Județean Cluj

Purdalăul Seplecan neglijează unitățile sanitare din subordinea Consiliului Județean Cluj

Portretul-vicontelui-Seplecan
Portretul-vicontelui-Seplecan

Șeful Consiliului Județean Cluj, ciocoiul necitit, Mihai Seplecan, nu a făcut aproape nimic de când i s-a pus în mână cheia județului Cluj, de către PNL, prin implicarea senatorului Marius Nicoară.

Președintele Sanitas Cluj, Ștefan Roman, care reprezintă mai multe unități spitalicești, administrate și direct subordonate Consiliului Județean, precum: Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, Spitalul Clinic de Boli Contagioase Cluj, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj (TBC), Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, Spitalul Borșa Cluj, nu a fost primit în audiență de Seplecan, de când acesta a ajuns la conducerea județului, mai precis de 3 luni.

Ștefan Roman a vrut să discute cu politrucul despre problemele spitalelor din subordinea CJ Cluj. Boss-ul nu a fost găsit nici la telefon, nici la secretariat, nicăieri, în 3 luni de zile. Mai concret, Roman a vrut să-l informeze  pe „Pelican” despre posturile blocate din instituțiile sanitare, despre necesitatea scoaterii posturilor blocate la concurs și despre deficitul de personal care există în spitalele mai sus menționate. Seplecan știa, dar l-a durut fix în nodul de la cravată.

Acest impostor politic, care ne face de rușine comunitatea județenă, fără gram de expertiză într-un anumit domeniu, de când a ajuns la butoane, nu le mai răspunde celor cărora în urmă cu câteva luni le zicea „frățică” sau „tu ești fratele meu” , chiar dacă problemele județului put, el nu are miros. Da, scuze. Are miros: putoarea banilor.

Nicoară, Buda și cu tot partidul adunat ar trebui să-și facă un raport de conștiință, punându-l pe acest fotomodel chel la bostan, în fruntea județului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version