PSD Cluj – Dr. House sub acoperire varianta certăreaţă

Comunicatele de presă atât cele ce aparţin social democraţilor cât şi cele ale liberalilor au ajuns dialoguri trecute prin mailurile jurnaliştilor clujeni. De această dată PSD Cluj scrie scrisori sub premisa: “Ce ziar nu publică al nostru comunicat, înseamnă ca e cumpărat de alt pardid”. Cu alte cuvinte aceştia au trimis un comunicat de presă intitulat : Mihai Seplecan este amnezic sau somnambul?
Aparent este la modă să te joci de-a Dr. House şi să foloseşti diagnostice medicale în contexte metaforice. În continuare aveţi publicat comunicatul:
PSD Cluj-Comunicat de Presă
REF: Mihai Seplecan este amnezic sau somnambul?
PSD Cluj constată cu surprindere că dl. Mihai Seplecan, președintele executiv al PNL Cluj a ajuns să-și redacteze comunicatele de partid din somn.
Doar în această formulă sau în cazul unei amnezii, putem explica lipsa de raționament a acuzațiilor dlui. Seplecan referitoare la situația Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.
Din cugetările dlui. Seplecan amintim o frază cel puțin simpatică: „Săptămâna trecută comisia formată din funcționari ai Consiliului Județean și ai Aeroportului Internațional Cluj trebuia să trimită actele necesare acordării liniei de credit către CEC Bank, dar am informații că acestea au fost trimise incomplet”. Oare săptămâna trecută nu ați deținut funcția de vicepreședinte cu atribuții de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj? Oare în fișa postului pe care l-ați ocupat nu intra și verificarea acestei situații? Pentru ce v-au plătit contribuabilii clujeni dle. Seplecan în zilele în care ați „coordonat” activitatea Consiliului Județean Cluj? Sperăm că nu pentru continuarea unor blaturi politice cu amicii din PDL…
În altă ordine de idei, PSD Cluj reamintește că rezolvarea problemei de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj este o prioritate, instituția reprezentând un obiectiv regional deosebit de important pentru Cluj, PSD Cluj susținând transparența totală în activitatea aeroportului, cât și legalitatea tuturor deciziilor din cadrul instituției.
În ciuda problemelor personale sau a afacerilor nerezolvate între fosta alianţă USL este de apreciat faptul că PSD Cluj e îngrijorat de contribuabilii clujeni.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii