Protestul Anti-Ponta: Transilvania nu-l vrea, nici diaspora. Video

 

Ieri la Cluj, câteva mii de persoane s-au strâns ca să urle idei de solidaritate, ură și  spaimă. Victor Ponta are meritul irefutabil de a-și ridica în cap atât societatea civilă, cât și studențimea.

Eșecul cu Roșia Montană îl costă pe Ponta, chiar dacă va ieși președinte. În Ardeal nu va putea descăleca niciodată fără repercursiuni și nici nu va reuși să facă unirea la care-i face propagandă Goebbelsiană, adică o poate, dar fără Transilvania.

Chiar dacă are toate șansele posibile și un aparat de partid enorm de puternic, să ajungă președinte, Ponta pleacă din start la toate negocierile internaționale fără Transilvania sau mai bine zis cu ea lăsată intenționat în sertarele de la Cotroceni (ca să nu se facă de rușine).

Ponta poate să unească cel mult moldovenii cu oltenii, nicidecum România. În Ardeal nu este acceptată minciuna și golănia. Transilvania este locomotiva României, iar datorită ei, estul și sudul au dus-o mult mai bine. Transilvania i-a îmbrațișat pe ceilalți români de peste munți. VP trebuia să țină cont de asta și nu l-a interesat.

Diaspora va vota împotriva lui Ponta în proporție de minim 70-80 %. Și românii ce muncesc  dincolo pe bani mai mulți s-au săturat de aburelile lui Victor.

Nu are importanță cine ajunge șef de stat, oricum nu se va face nimic relevant. Cei doi piloni de rezistență ai dăinuirii comunității românești: EDUCAȚIA ȘI SĂNĂTATEA sunt în stare avansată de putrefacție și pute până-n Washington.

Realitatea nu este nici la RTV, nici la A3. Ea este în stradă, în casele oamenilor, în spitale, școli și în dorințele arzătoare ale tinerilor de a fugi din România UNITĂ a lui Victor Viorel Ponta

Realitatea suntem noi tinerii, cei care trebuie să ne sedăm cu SOLIDARITATE și să acționăm!

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii