floresti

Protest al locuitorilor din Florești: Florești nu e doar un dormitor!

Locuitorii din Florești au decis să ceară în stradă condiții decente, care să tranforme localitatea în mai mult decât un ”dormitor”.

”Vrem infrastructură. Vrem spații verzi și parcuri. Vrem școli. Vrem grădinițe. Vrem curățenie. Vrem biblioteci. Vrem stoparea construirii haotice. Vrem normalitate, respect, transparență și demnitate, iar lista poate continua”, sunt solicitările protestatarilor.

Floreștiul este comuna cu cel mai mare număr de locuitori din România. În locul unei dezvoltări sănătoase, ne confruntăm cu numeroase probleme, majoritatea izvorâte din greșeli nescuzabile ale administrației locale. Toate revendicările, criticile și, deopotrivă, soluțiile ce sunt expuse de către oameni sunt întâmpinate cu o rezistență dură, nepotrivită și lipsită de bun simț. Așa că miercuri vom face încă un pas prin care vom arăta că suntem determinați să provocăm anumite schimbări, iar demersurile prin care vom face acest lucru se vor înmulți și vor căpăta amploare. Vrem ca Floreștiul să nu mai fie considerat doar un dormitor al Clujului, ci vrem să fie cu adevărat casa noastră, a băștinașilor și a viniturilor, un loc în care să putem trăi, nu doar dormi.

Protestatarii se vor aduna pentru o acțiune pașnică în fața Primăriei din Florești.

Citește și:

Boc: Sunt preocupat de ce se întâmplă în Florești, dar nu putem uni Clujul cu Floreștiul

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare