Prinţul liberal Mihai Seplecan şi-a angajat ursita inimii la primăria Floreşti

mihai seplecan

Dragostea nu cunoaşte limite, nici politice, nici muzicale, nici urbane. O demonstrează încă o dată dacă mai era nevoie, marele liberal, la origini peremist, Mihai Seplecan, fostul mână dreaptă a fostului preşedinte CJ Marius Nicoară şi actuala mână stângă a actualului preşedinte CJ Horea Uioreanu. Iar dacă dragostea poate fi desăvârşită în cadrul aceluiaşi partid, cu atât mai bine!

Grijuliu cu privire la imaginea proiectată pe retina floreştenilor de dincolo de Polus şi încrezător în ADN-ul artistic transmis de la interpreta Adriana Irimieş, consilierul județean Mihai Seplecan şi extins tentaculele politice şi şi-a angajat iubita în funcţia de organizator de spectacole de ziua naţională şi Crăciun în comuna Floreşti.

Ştiind faptul că primarul Horea Şulea îi mănâncă din palme, tânărul liberal s-a gândit că nu ar strica ca viitoarea sa soţie să se ocupe de consiliere în ceea ce priveşte iluminatul stradal şi împodobitul de sărbători în Floreşti, doar ar fi păcat ca un asemenea talent artistic să se risipească în vânt.

Un nepotism ar considera cei invidioşi, însă departe de dânsul ideea aceasta. Fără îndoială apartenenţa la acelasi partid este doar o simplă coincidenţă, după cum o tristă coincidenţă este şi dragostea pentru muzica populară care-i apropie pe Şulea şi Seplecan.

seplecan popular

Cert este că cetăţenii Floreştiului ar trebui să-i mulţumească doamnei Seplecan pentru „show-ul” de lumini şi spectacolul de Crăciun, şi ar trebui să se obişnuiască cu ideea că, de acum încolo, vor avea avea şi ei o primă-doamnă care să-i reprezinte în Consiliul Judeţean. Vom reveni cu alte amănunte..

 

Redacția

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii