Acasă Administrativ Primăria desființează parcările de pe 21 decembrie

Primăria desființează parcările de pe 21 decembrie

Șoferii clujeni au fost informați că începând de duminică, 20 august, ora 01:00 parcările cu plată de pe Bulevardul 21 Decembrie vor fi desființate. În locul acestora municipalitatea va amenaja banda dedicată transportului în comun ce va fi funcțională începând de luni 21 august.

Poliția locală a lăsat o notificare pentru toți cei care și-au parcat în acea zonă mașinile.

”Vă rugăm să mutați autovehiculul pe un alt amplasament astfel ca banda dedicată transportului public de persoane să rămână liberă. În caz contrar, vom fi nevoiți să luăm măsurile de sancționare contravențională.„

Vor fi 132 de parcări desființate, iar primarul Boc îi sfătuiește pe clujeni să folosească parcarea amenajată pe amplasamentul vechii unități militare.

”Pe tot tronsonul se desființează aproximativ 132 de locuri de parcare, dar se creează alte 256. Deja 228 de locuri de parcare au fost create pe strada Năvodari, am oferit o alternativă. Nimeni nu poate să ne acuze că nu am oferit alte locuri de parcare. Niciodată însă nu vor fi suficiente locuri de parcare deoarece toată lumea vrea să vină cât mai aproape de centru cu mașina. Din acest motiv prioritizăm transportul în comun, să îi convingem pe oameni să lase mașina acasă și să nu vină în centru”, a declarat Boc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version