Mesajul președintelui Iohannis după votul de la referendum

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Președintele Klaus Iohannis a mulțumit tuturor românilor care au ales să iasă la vot pentru europarlamentare și pentru referendum.

”Buna seara, dragi români! Sunteți fantastici! Vă felicit, ați participat în număr mare la alegeri și la referendum. Participarea este senzațională, 50% la europarlamentare, 40% la referendum. Vă mulțumesc. Ați dat un vot clar, ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician. Referendumul a trecut cu brio, ați votat clar pentru o politică corectă, pentru o justiție dreaptă, independentă, pentru o bună guvernare pentru români și pentru România. Vă mulțumesc pentru această participare la referendum”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Președintele a ținut să mulțumească partidelor politice care au susținut referendumul, PNL, respectiv USR-PLUS și s-a manifestat nemulțumirea pentru românii din Diaspora care nu au putut să voteze.

”Am avut sprijin din partea PNL care s-a înscris ca și partid care sprijină referendumul, am avut sprijin consistent din partea USR-PLUS, le mulțumesc și lor. Nu peste tot lucrurile au mers bine. Am văzut cozile interminabile de la secțiile de votare din diaspora. Le mulțumesc românilor care au avut foarte multă răbdare ca să își exprime votul pentru România europeană. Cu toții am votat pentru România europeană. PSD pentru a doua oară deja și-a bătut joc de români în special de cei din diaspora.

Rușine PSD! Rezultatele reflectă dorința electoratului, PNL a obținut un rezultat foarte bun , USR a obținut un rezultat foarte bun, PSD a obținut un rezultat pe măsura realizărilor din doi ani de guvernare. Nimic nu au făcut nimic nu a primit. Este o cădere imensă de la alegerile din 2016, aceasta arată cum văd românii această guvernare pesedistă eșuată. Acest accident al democrației românești trebuie să dispară, guvernul PSD trebuie să plece. Vă mulțumesc, ați votat pentru România europeană, cinstită, corectă, dreaptă, prosperă și sigură”, a declarat președintele României.

Ultimile articole

Articole populare