podul n

Încep lucrările la Podul N din Mănăștur

Podul N din Mănăștur intră de astăzi într-un amplu proces de modernizare. Lucrările se vor efectua sub trafic, astfel că cei care merg spre Florești vor sta și mai mult în trafic.

“Acest pod a fost construit în 1975 și de atunci nu s-au făcut lucrări de reparații. Din 18 februarie va intra în reparații. Lucrările se vor efectua sub trafic, pe segmente”,a declarat primarul Emil Boc.

Pasajul Nod N reprezintă legătura locală dintre cartierele Mănăștur și Grigorescu și are o vechime de la punerea în funcțiune de 41 de ani, timp în care nu s-au făcut decât reparații minore la cale și trotuare. Pasajul supratraversează Calea Florești-DN1, fiind situat pe Bd 1 Decembrie 1918 și are deschiderea de 33 m.

Se vor reface trotuarele. Parapeții pietonali vechi, necorespunzători vor fi îndepărtați și se vor înlocui cu parapeți de siguranță noi și vor fi prevăzute panouri fonoabsorbante.

Primarul Emil Boc susține că intrarea în Cluj-Napoca dinspre Florești, la pasajul Nodul N, este cea mai aglomerată șosea din țară.

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare