PNL Cluj a participat la campania ”Vino să plantezi un copac!”.

Deputat Elena Uioreanu
Deputat Elena Uioreanu

PNL Cluj împreună cu deputatul Elena Uioreanu, au participat, sâmbătă, 5 aprilie, la o campanie de împădurire numită” Vino să plantezi un copac!”.

Campania, susținută de Primăria Călățele, căreia îi aparține terenul a avut ca obiectiv plantarea a peste 1500 de puieți de salcâm și molid. Zona în care s-a derulat activitatea de împădurire este una dezafectată, pe locul unei foste cariere, aflată la ieșirea din Călățele spre Beliș. Printre organizaţiile care s-au alăturat campaniei, s-au numărat, organizaţia TNL Apahida, TNL Cluj şi organizaţiile liberale din Huedin. Astfel obiectivul campaniei s-a realizat în totalitate. După mai bine de patru ore de plantat, răsplata liberalilor implicaţi a venit de la gazdele oficiale ale comunei Călaţele care au gătit gulaş la ceaun din carne de viţel, preparat după o reţetă care a prins tradiţie în această zonă. Cu toţii au avut ocazia să se înfrupte din mâncarea gătită cu drag şi tâlc, chiar la un foc de tabără amenjat în spaţiul liber.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu şi-a arătat sprijinul pentru această campanie şi a participat şi el la plantarea puieţilor.

Răsplata venită de la gazdele oficiale ale comunei Călaţele a constat într-un gulaş la ceaun din carne de viţel, preparat după o reţetă care a prins tradiţie în această zonă. Cu toţii au avut ocazia să se înfrupte din mâncarea gătită cu drag şi tâlc, chiar la un foc de tabără amenjat în spaţiul liber.

Acţiunile de acest gen vor contiuna şi în loc. Mărişel, vineri, 11 aprilie, unde Elena Uioreanu împreună cu PNL-TNL Cluj se vor alătura campaniei de împădurire „Sădeşte-ţi viitorul!” organizată de Terramont Carpaţi în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj.

Mihaela Trif

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu