PNL Cluj a protestat în stradă împotriva guvernării PSD. Tișe: PSD, teroriști politici

Membrii PNL Cluj au protestat astăzi în fața Instituției Prefectului Județului Cluj împotriva guvernării PSD. Zeci de membri PSD, conduși de președintele CJ Cluj, Alin Tișe, vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mânzat și viceprimarul Dan Tarcea au ieșit în stradă cu pancarte pline de mesaje anti PSD: PSD, ciuma roșie, Îndrăznește să crezi că și-au bătut joc de votul tău, Scapă România de năpasta PSDragnea, Majorări de doi bani ca să scape de bulan, Dragnea și ai lui au tăiat puterea leului.

”PSD sunt teroriști politici. În toate domeniile de activitate au distrus totul. În ceea ce privește administrațiile publice au distrus totul prin măsurile luate. CJ Cluj pierde 10 milioane de euro din bugetul pe care îl are prin măsurile luate de acest Guvern incompetent. Consider că orice zi în plus în care acest Guvern continuă să conducă această țară este o zi pierdută pentru noi și pentru copiii noștri. De aceea cred că acest Guvern trebuie să plece, iar județele în care avem conducere politică de altă culoare decât PSD alocările au fost aproape inexistente. Am semnat patru contracte pe PNDL și în județul Cluj s-au ales proiectele cele mai mici atât ca și sume cât și ca și suprafață construită. Am semnat contracte pentru 8 km de drumuri din totalul de 200 de km solicitați. Din totalul de 12 drumuri au ales patru cele mai mici și mai puțin costisitoare pentru a justifica faptul că au dat și Clujului bani. În realitate Clujul este persecutat pentru că au avut altă opțiune politică. În acest moment țara este condusă de partid, nu există un guvern care să conducă țara. Măsurile luate nu doar că fac rău țării dar întorfc România cu 10 ani în urmă. Noia astăzi cerem demisia acestui Guvern. PNL a depus această moțiune, sper să aibă șanse, dacă nu vom continua lupta împotriva acestor teroriști politici care cu cât stau mai mult la guvernare cu atât distrug mai mult această țară”, a declarat Alin Tișe.

Moțiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”,  a fost citită în fața Prefecturii Cluj de către președintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea

”Într-un an de guvernare PSD a reușit să provoace un haos generalizat în toate domeniile: în domeniul economic, domeniu social, învățământ. Nicio promisiune din cele care au fost prezentate în campania electorală și cu care au câștigat alegerile nu au fost duse la îndeplinire. Mai mult a reușit să ducă toate clasele sociale una împotriva celeilalte. De exemplu TVA split care a aruncat în aer mediu de afaceri și care nimeni nu știe cum se aplică, reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10% și modul de aplicare a acestei măsuri. Susținem această măsură, dar trebuie făcută după studii de impact și nu la cheremul cuiva. Din punct de vedere al UAT-uri se creează un haos, acestea vor fi văduvite de multe milioane de euro. Cluj-Napoca va fi văduvit de 26-30 de milioane de euro. În loc de descentralizare se face o centralizare mascată cu bani alocați discreționar după interese de partid. Acesta este motivul pentru care astăzi de aflăm aici să cerem demisia Guvernului și să susținem moțiunea de cenzură”, a declarat Dan Tarcea.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii