PMP-ul Lenuței Udrea vrea să cucerească Câmpia Arieșului

Într-o conferință de presă, susținută azi, la sediul PMP din Cluj Napoca, orchestra politică formată din: Elena Udrea, Emil Boc, deputatul european Siegfried Mureșan și deputatul Adrian Gurzău promite locuri de muncă disponibilizaților de la combinatul Mechel.

Tânărul politician Siegfried Mureșan, crede că poate atrage fonduri europene de 3,5 milioane de euro, pentru ajutorarea a 250 de persoane din Câmpia Turzii, care au fost concediați din combinat. Problema este că orașul a decedat din punct de vedere economic, iar soluția ar fi atragerea de investitori care să genereze locuri de muncă, nu combinat social și alte povești. Chiar dacă ar atrage acei bani, s-ar epuiza rapid.

Primarul Emil Boc, o susține în totalitate pe Elena Udrea și crede ca aceasta este persoana ideală pentru funcția de Președinte al României, datorită eforturilor și rezultatelor pe care Udrea le-a avut în Ministerul Turismului și Dezvoltării Regionale. Totodată, Boc s-a semnat pe lista de susținere a candidaturii Elenei Udrea la Președinție.

Boc a mai spus în fața presei, că Elena Udrea înțelege și știe cum să aducă investiții și locuri de muncă în România, față de premierul Ponta, care a creat doar o societate de consum.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii