PDL-istul Rareș Rusu îl acuză pe prefectul Clujului de violarea democrației. Oleleu îi dă dreptate prefectului

Consilierul județean, Rareș Rusu, îi reproșează prefectului Gheorghe Vușcan că încalcă principiile democrației, deoarece a atacat din nou hotărârile CJ prin care Mihai Seplecan (PNL) a primit atribuții de președinte interimar a instituției județene.

“Perfectul” Gheorghe Vuşcan participă frecvent la violarea democraţiei în judeţul Cluj.
Ignorînd noua majoritate formată, pentru a-şi servi stăpânii politici care practic i-au dat o sinecură , prefectul Gheorghe Vuşcan le face acestora jocurile politicianiste.
Din nou a atacat în contencios administrativ, sub pretextul respectării legii, a doua numire a domnului Mihai Seplecan în funcţia de vicepreşedinte a CJ Cluj.
Domnule Vuşcan! Pînă să ne tot spuneţi despre respectarea legii, atrageţi-le atenţia colegilor dumneavoastră de partid, să nu mai profite de chichiţele şi neajunsurile acesteia şi să respecte noua majoritate formată în Consiliul Judeţean Cluj.
Jocul imoral pe care îl faceţi, domnule “perfect” nu face altceva decât să întârzie proiectele majore ale Clujului, să blocheze accesarea fondurilor europene, să blocheze actul administrativ la nivelul judeţului nostru.
Toate acestea sunt acţiuni împotriva cetăţeanului clujean, plătitor cinstit de impozite şi taxe, domnule Vuşcan!
Este de ajuns că şeful dumneavoastră direct, pe linie de partid şi de guvern, Victor Viorel Ponta, din incompetenţa şi rea voinţă a introdus 36 de taxe noi şi a târât România într-o nouă recesiune economică.
Vă cer domnule Vuşcan să nu puneţi umărul la demolarea principiilor fundamentale ale democraţiei şi să respectaţi noua majoritate formată în Consiliul Judeţean.
Clujul are nevoie de o configuraţie politică stabilă, majoritară, care să se ocupe de administraţie și nu de jocuri politicianiste meschine făcute cu scopul de a călca în picioare democraţia şi care să sfideze bunul simţ.” a declarat Rusu.

Prefectul nu a putut fi contactat pentru un drept la replică, dar rivalul politic al lui Seplecan, PSD-istul Ioan Oleleu, răspunde acuzațiilor lui Rareș Rusu.

” Sunt ferm convins că prefectul a respectat ceea ce este legal, dar din păcate pentru prima dată în istoria Consiliului Județean grupul PDL și PNL și-au permis să voteze hotărâri de consiliu care nu aveau avizul favorabil din partea juriștilor CJ, este caz unic în CJ. Mihai Seplecan a ajuns ilegal pe funcția de președinte interimar. Acest caz, din punctul meu de vedere este un abuz din partea lor.” a declarat pentru Cluj Manifest, Ioan Oleleu.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • Alt mascarici printre zecile de clovni ce zac in Cj Cluj, si care sunt platiti din banul publicpublic