PC Cluj propune ca Mircea Irimie să fie ministrul IMM-urilor, Turismului și Mediului de Afaceri

irimie

Conducerea Organizatiei Județene a Partidului Conservator Cluj propune ca funcția de ministru al IMM-urilor, Turismului și Mediului de Afaceri să fie ocupată de către  deputatatul turdean Mircea Irimie, președintele Organizației PC Turda.

Președintele PC Cluj Șerban Rădulescu îl susține la nivel central pe deputatul de Turda, spunându-ne următoarele: “Propunerea am făcut-o noi conducerii centrale a Partidului Conservator. Mircea Irimie ar întruni condițiile necesare, el fiind un om de afaceri prosper înainte de a ajunge în Parlament, a dat de lucru la mulți oameni și i-a ajutat în momentele de greutate. O astfel de propunere ar trebui să fie luată în considerare deoarece Clujul nu are nici un reprezentant în guvern, iar unul dintre ministere este necesar să revină Clujului.

Mircea Irimie fiind întrebat ce părere are despre această propunere ne-a expus punctul său de vedere, astfel: “Mă onorează deosebit de mult o astfel de propunere. Eu o apreciez și o respect pe doamna Grapini, care este un minstru performant și foarte activ, iar dacă voi ocupa această poziție în următoarea lună sau peste două luni, voi încerca să continui și să onorez funcția, dar voi ține o strânsă legătură cu Maria Grapini, o femeie de la care se poți învăța multe. Cunosc foarte bine mediul privat și pot avea o contribuție benefică în acest minister.”

Mircea Irimie a fost viceprimar PDL de Turda, iar după câștigarea alegerilor parlamentare, s-a transferat din PDL în PC. Maria Grapini va fi înscrisă în cursa pentru europarlamentare pe listele PSD, iar Irimie este propus pe locul actualului ministru al IMM-uirlor, Turismului și Mediului de Afaceri.

 Ionuț Geană

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii