Partidul România Unită Cluj, colaborare cu Serviciul de Ambulanță al județului Cluj

Partidul România Unită Cluj și Serviciul de Ambulanță Cluj au încheiat o colaborare prin care reprezentanții partidului s-au angajat să ducă la București cele mai importante probleme cu care se confruntă Serviciul de Ambulanță.

”Am avut o întâlnire cu reprezentanții Serviciului de Ambulanță Cluj, întâlnire la care am luat act de problemele acestora. Noi vom încerca să rezolvăm cele mai acute dintre ele: legea salarizării, deblocarea posturilor, înnoirea parcului auto. În acest moment există un deficit de personal mediu la nivel național de 42%, la Cluj situația este mai puțin gravă, deficitul de personal situându-se undeva la 15%. De asemenea, o parte a ambulanțelor trebuie înlocuite deoarece deja sunt vechi. De asemenea, vom susține construirea Spitalului Regional de Urgență, proiect necesar pentru toată Transilvania”, a declarat prim-vicepreședintele PRU Cluj, Mircia Giurgiu.

Partidul România Unită Cluj va propune inițiative legislative pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Serviciile de Ambulanță de la nivelul întregii țări: modificarea Legii 95/2006, privind reforma în domeniul sănătății, modificarea grilelor de salarizare și a sporurilor, deblocarea posturilor, înnoirea parcului auto.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii