Partidul Ecologist Român: „Susţinem IMM-urile şi ecologia”

IMG_1103

Partidul Ecologist Român (PER)  şi-a început activitatea sub o nouă conducere. Reprezentanţii acestuia anunţă o reconstruire organizatorică, în vederea ascensiunii partidului şi creşterea şanselor de a avea cât mai mulţi aleşi la nivel local. Ţinta noastră este anul 2016, când vor fi alegerile locale şi se termină ciclul acesta de 4 ani în care vreau să avem un număr de consilieri judeţeni şi locali în Cluj-Napoca şi localităţile aferente”, a declarat Vladimir Mărginean, preşedintele filialei clujene a Partidului Ecologist Român.

Reprezentanţii Partidului susţin că există potenţial pentru ca numărul consilierilor la nivel naţional să crească. În prezent numărul aleşilor PER în România ajunge la 300, în judeţul Cluj existând 3 consilieri locali ai acestui partid.

Reprezentanţii PER spun că vor acorda un sprijin sporit ecologiei şi întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru a încuraja dezvoltarea economică. „Toţi s-au lăudat cu fel şi fel de proiecte înaintea campaniilor electorale, iar ulterior, după ce au ajuns la putere au uitat de acele promisiuni. Din punct de vedere economic, România astăzi suferă. Unii spun ceva şi când ajung acolo (n.r. la guvernare), au uitat de acele promisiuni”, declară Cristian Manolache, prim vicepreşedinte PER.

Cristian Manolache a mai declarat că PER nu va intra niciodată într-o alianţă în care să fie pe locul doi sau trei. Asta după ce a refuzat alianţa cu PSD. „Nu am acceptat compromisul mizerabil de a ne dezice total în ceea ce suntem ca oameni, doar pentru a ne agăţa de câteva locuri în Parlamentul României”, a mai spus acesta.

Partidul Ecologist Român a fost fondat în anul 1990, ce-a de-a patra filială fiind înfiinţată la Cluj. Reprezentanţii acestuia susţin că PER este partidul cu cel mai mare potenţial, însă acesta nu este valorificat.

În anul 2012, PER a avut patru iniţiative legislative în Parlamentul României, în decursul a două luni.

 

Alexandra Ormenişan

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.