jazz in the park

Parcul Central va fi refăcut după Jazz in the Park

Parcul central a avut de suferit după cele 11 zile de festival Jazz in the Park, dar organizatorii dau asigurări că totul va fi remediat.

Cele patru zile în care festivalul a avut loc în parc au avut în mod cert un impact asupra zonei, mai ales pentru că a plouat foarte mult, 9 zile din 11.

”Imediat după festival, împreună cu Serviciul Spații Verzi din Primărie am evaluat pagubele produse din cauza organizării evenimentului, iar acestea vor fi remediate integral pe cheltuiala noastră și sunt realizate de firma Eco Garden Construct, care se ocupă de mentenanța parcului pe tot parcursul anului”, transmit organizatorii Jazz in the Park

Lucrările au demarat deja – în zonele din jurul clădirii Casino și în spațiul unde a fost amplasată Scena Principală – și vor continua cu celelalte zone din parc precum locul unde a fost amplasată Scena Alternative și zona foodcourt.

”Așteptăm zilele acestea devizul final al lucrărilor, care din câte știm în acest moment se ridică la aproximativ 15.000 de euro. E vorba despre lucrări de reînsămânțare a ierbii și de refacere a unor alei. În multe zone din parc rezultatele sunt deja vizibile”,potrivit organizatorilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare