Olah Emese, aleasă în funcția de viceprimar

După șase luni de așteptare, Cluj-Napoca are din nou doi viceprimari care pot să își desfășoare activitatea în mod normal, pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Fostul viceprimar Anna Horvath și-a prezentat demisia în ultima ședință, după șase luni în care nu a putut să își desfășoare activitatea fiind cercetată pentru fapte de corupție. Horvath a menționat atunci că UDMR încă analizează care este cel mai bun candidat pentru ocuparea acestei funcții.  La doar două săptămâni de la acea ședință UDMR a găsit un candidat, consilierul local Olah Emese. Propunerea venită din partea grupului UDMR a fost singura propunere pentru această funcție, iar consilierii PSD au salutat revenirea la normalitate.

”Vă mulțumesc pentru susținere și pentru votul acordat. Urmează o perioadă foarte interesantă în viața mea si sper că voi avea puterea necesară să fac față solicitărilor administrației locale. Voi răspunde cu toata promptitudinea si atenția mea pentru desfășurarea activității. Sper să avem o colaborare fructuoasă”, a declarat Olah Emese.

UDMR a găsit un înlocuitor și pentru locul lăsat liber de Csomo Botond, ales ca și deputat. Astfel, grupul consilierilor UDMR este complet după ce Nistor Daniel a depus azi jurământul.

În Consiliul Local Cluj-Napoca activează în prezent 5 consilieri locali UDMR. Pe lângă noul viceprimar, Olah Emese, va mai rămâne în funcția de consilier local și Horvath Anna. Uniunea este reprezentată, totodată, și de consilierii Gergely Balázs, Rácz Levente și Nistor Daniel, aflat acum la început de mandat.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii