Străzile de la periferia Clujului au fost ocolite de utilajele de deszăpezire

La Cluj-Napoca sunt străzi unde încă nu au ajuns utilajele de deszăpezire, chiar dacă ninge încă de vineri. În special străzile aflate la periferia orașului au fost ocolite. Clujenii care locuiesc pe aceste străzi reclamă faptul că le este aproape imposibil să ajungă cu mașinile până acasă.

Un clujean reclamă pe aplicația de sesizări a Primăriei că zăpada pe strada Valea Fânațelor a ajuns să aibă peste 20 de centimetri, astfel că pentru unele mașini este aproape imposibil să urce.

Vă rugăm frumos să interveniți cu utilaje de deszăpezire pe strada Valea Fânațelor, strada Giusepe Verdi și drumul care leagă Valea Fânațelor de satul Pădureni. Acest drum este destul de abrupt pe unele porțiuni. iar cu mașinile se urcă foarte greu. Altele nu au reușit să mai urce și au rămas înzăpezite pe marginea drumului sau în șanțuri. Va rugăm să puneți din loc în loc cutii cu material antiderapant. De asemenea, pe aceste străzi lipsește cu desăvârșire iluminatul public care ar fi de mare ajutor celor care rămân împotmoliți mai ales că în lunile de iarnă la ora 5 e întuneric

Drumul spre Valea Fânațelor e o adevărată aventură deoarece zăpada pe drum are o înălțime de 26,5 cm iar acolo este o pantă pe care nu oricine o poate urca. Pe lângă faptul că drumul se repara de mântuială (după prima ploaie ne rupem din nou mașinile) și doar anumite porțiuni de drum, nu se poate nici măcar curăța că să putem ajunge în condiții cât de cât normale la serviciu. Vă rog frumos să se repare drumurile și să se curețe să putem ajunge la serviciu în condiții cât de cât normale.

Probleme cu deszăpezirea au avut și clujenii care locuiesc în cartierul Dâmbu Rotund.

Strada Viile Dâmbul Rotund nu a fost deszăpezită. Niciun utilaj nu a fost pe acolo de vineri. În plus, strada nu este asfaltată și aceasta îngreunează și mai mult traficul pe timpul iernii, mai ales având în vedere că strada este în pantă. Vă rog să discutați cu firmele de dezapezire să deazăpezească strada Viile Dâmbul Rotund.

Vă rugăm sa ne ajutati cu deszăpezirea străzii Dropiei- Dâmbul Rotund Cluj Napoca. Firma care este plătita să facă lucrările nu cunoaște această locație sau nu își face treaba.

Nici clujenii din cartierul Borhanci nu au fost mai fericiți de zăpada care s-a așternut în cantități mari pe străzi. Utilajele de deszapezire nu au ajuns nici aici.

Vă rog frumos să interveniți pentru a deszăpezi strada Veseliei, Borhanci. Am rămas ieri cu mașina blocată în zăpadă pe această stradă unde avem o casă în construcție. În momentul în care am cerut autorizația de construcție, ni s-a solicitat să cedăm in favoarea primăriei 70mp la drumul public. Ne-am conformat, impozitele și taxele le plătim la zi, așadar va rugăm insistent să asigurați și dumneavoastră …măcar accesul pe stradă.

După biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Borhanci până la pancarta de ieșire din Cluj nu se prea deszăpezește drumul. Se vede clar diferența și nu înțelegem de ce pentru că încă mai e o porțiune de aproximaiv 1km până la ieșire din Cluj. Acest drum aparține Clujului, plătim impozite și taxe că și toți ceilalți și avem rugămintea să se deszăpezească la fel, mai ales că e singurul drum care face legătură cu satul Gheorgheni și centură.

 

Latest articles

Related articles