O nouă creșă în Cluj-Napoca, pentru locuitorii din Bună Ziua

Consiliul Județean Cluj a aprobat marți, într-o ședință extraordinară, darea în administrare către Centrul Bugetar de Administrare Creșe a imobilului de pe strada Theodor Capidan, nr. 17, aici urmând ca din toamnă să fie deschisă o nouă creșă cu 60 de locuri.

Imobilul se află în cartierul Bună Ziua și a fost preluat în proprietatea publică a municipiului Cluj-Napoca printr-un contract de donație imobiliară care a fost încheiat la sfârșitul lunii iunie.

Construcția este amplasată pe o suprafață de 10 ari, având valoarea de inventar de 24.086 de lei pentru teren și 1.145.836 de lei pentru construcție.

Creșa de cartier ce urmează a fi înființată în acest imobil vine ca efect al dezvoltării accentuate a cartierului Bună Ziua și deci și a creșterii numărului de locuitori. Aceasta va fi, totodată, prima creșă de care vor beneficia cetățenii din cartierul clujean.

Hotărârea privind darea în administrare, în favoarea Centrului Bugetar de Administrare Creșe a imobilului situat pe strada Theodor Capidan a fost aprobat în unanimitate, cu 23 de voturi, în ședința de astăzi.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii