O clujeancă va candida la prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

O clujeancă va candida la prezidențiale. Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier de stat în aparatul de lucru al premierului, a fost anunțată azi, la București, drept candidat la prezidențiale din partea Paridului Puterii Umaniste. Ramona Ioana Bruynseels este originară din Cluj şi absolventă de Harvard.

O clujeancă va candida la prezidențiale. Ea spune că vrea să facă din România o ţară în care oamenii îşi împlinesc visurile.

„Românii muncesc temeinic în orice ţară s-ar afla. Ei bine, a venit timpul să o facă la ei acasă, pentru ei, pentru copiii lor. Vreau să construim împreună o Românie aşa cum ne-o dorim, un stat democratic în care domneşte legea, nu bunul plac; un stat în care instituţiile sunt transparente şi se află în slujba cetăţeanului, nu în slujba politicii fără sens; o ţară cu şcoli şi spitale moderne, cu drumuri civilizate şi cu oraşe bine conduse şi organizate”.

Ramona Ioana Bruynseels

Aceasta a lansat un mesaj pentru toate femeile din România, un mesaj pe care îl va dezvolta și mai mult în proiectele viitoare, scrie Antena 3.

„În realitatea prezentă fiecare bărbat și fiecare femeie are dreptul de a se exprima și de a fi auzit. Are dreptul de a lupta, de a avea o familie, o casă, o mașină, vacanțe, siguranță socială și securitate. Dreptul de a fi respectat în fiecare zi și toți mai mulți dintre noi le conștinetizăm și le știm. Asta pentru că ne-am trezit. Am un mesaj special pentru femeile din România: Avem datoria morală să nu tolerăm orice fel de discriminare, este datoria noastră morală față de trecutul nostru, prezentul nostru și îndeaosebi pentru viitorul nostru. Într-o lume strâmbă nimeni nu trăiește drept. Bărbați și femei, artiști, corporatiști cu toții putem să ne dăm mâna să depășim conflictele care ne divizează și ne erodează încrederea. Vreau o țară a poveștilor de succes. Suntem o națiune harnică, inteligentă și inventivă”

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Sursa foto

Ultimile articole

Articole populare