Nodul Gilău va fi în sfârșit realizat

Contractul pentru finalizarea lucrarilor la Nodul Gilau și conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A1 (Autostrada Brasov – Târgu Mures – Cluj – Oradea), a fost câștigat de ofertantul  TIRRENA SCAVI SPA ITALIA, cu prețul de 25.975.230,51 Lei fără TVA.

Rezultatul procedurii de atribuire a acestui contract a fost comunicat tuturor ofertanților în data de 23.06.2017.

Semnarea contractului va fi posibilă după îndeplinirea termenelor legale privind formularea notificărilor prealabile și a contestațiilor, în conformitate cu prevederile art. 6, alin (1), lit. a) din Legea nr. 101/2016, respectiv cu prevederile art. 8, alin (1), lit a) din același act normativ și după finalizarea procesului de avizare a contractului.

Sectorul Gilău-Nădășelu, nu poate fi folosit

Tronsonul de autostradă Gilău Nădășelu este aproape finalizat, însă acesta nu va putea fi dat în funcțiune decât anul viitor, odată cu finalizarea Nodului Gilău, adică a unui pod care să treacă peste Someș.

Nodul Gilău este cel care va lega acest tronson de restul Autostrăzii A3, spre Câmpia Turzii. Podul a fost început de Bechtel, nu a fost terminat și de atunci se tot așteaptă finalizare lui.

Inițial licitația a fost demarată în 2015, documentați a fost însă slabă astfel că licitația a fost anulată. Ulterior s-a reproiectat și cu o documentație solidă, lucrarea a fost scoasă la licitație.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii