Boc – Dacă ai o problemă care te enervează în Cluj, poți să o comunici direct primarului

Primarul Emil Boc a anunțat că dorește să vină și mai mult în spijinul cetățenilor și să le rezolve nemulțumirile. În acest sens a creat o adresă de e-mail, lucruricaremaenerveaza@yahoo.com. unde fiecare clujean poate să îi comunice direct primarului nemulțumirile pe care la are.

”Am decis să fac o adresă de mail lucruricaremaenervează@yahoo.com și toți cei care sesizează lucruri în oraș, pot să le comunice. Vorbesc de lucruri care îi enervează pe clujeni și vor să scrie direct primarului. Sesizările de pe aplicația My Cluj ajung la funcționarii publici. Dar, dacă vrei ca sesizarea să ajungă direct la primar, folosești această adresă. Lunar o să fac un raport cu sesizările primite și cu ceea ce am reușit să rezolv. Vreau să îi asigur pe cetățeni că voi citi aceste sesizări, deoarece e mai ușor să le citești de pe o adresă de mail. O să fac o sinteză și voi spune problemele cele mai importante. Mi-ași dori să nu ne enervăm în acest oraș, să fie totul plăcut și frumos. Adresa este funcțională și doar eu am parola”, a declarat primarul Emil Boc.

Acum tiți clujenii care stau peste o oră în trafic au posibilitatea să se plângă primarului și să aștepte ca acesta să găsească soluții pentru că șoferii să nu se mai enerveze.

Latest articles

Related articles