lotul 2 al autostrazii

Mobilizare slabă pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda VIDEO

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut publice noi Imagini de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda, antreprenor AKTOR S.A.CNAIR recunoaște că mobilizarea constructorului este una slabă, având în vedere că data oficială de începere a lucrărilor a fost 15 martie. Antreprenorul și-a asumat ca termen pentru dare în circulație, sfârșitul acestui an.

Imagini de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda, antreprenor AKTOR S.A. S-a constatat o mobilizare slabă având în vedere că data oficială de începere a lucrărilor a fost 15 martie. Antreprenorul și-a asumat ca termen pentru dare în circulație, sfârșitul acestui an.

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Marţi, 19 martie 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR, Narcis Neaga au verificat, la început de martie 2019, stadiul lucrărilor de pe autostrada Sebeș-Turda. “În cazul loturilor 1 și lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda, în prezent, progresul fizic este de 61,35% (lotul 1), respectiv 49% (lotul 2). În ceea ce privește progresul financiar, în cazul lotului 1 se înregistrează valoarea de 55,44% iar în cazul lotului 2 valoarea procentuală este de 44,37%. Termenul asumat de către constructori, pentru finalizarea lucrărilor, în cazul ambelor loturi este trimestrul IV 2019”, transmite CNAIR.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare