Mihai Seplecan: Aurelia Cristea să se ia de mânuță cu prefectul numit politic Gheorghe Vușcan și să-și dea demisia

După recentele evenimente de protest care au avut loc duminică seara în faţă la instituţia Prefecturii Cluj, ministrul Aurelia Cristea a postat pe pagina ei de socializare următorul mesaj despre naţionali liberalii de la Cluj Napoca:” La Cluj Napoca “Uiorenii” au iesit in strada sa instige la violenta. Va mai amintiti de ei? Sunt aceiasi tineri care raspundeau cu mandrie la apelul “Uiorenii mei” al celui care acum sta la Gherla pentru fapte penale. Cred ca asta spune tot!”
Ca replică la postarea Aureliei, preşedintele executiv ACL Cluj, Mihai Seplecan a trimis un comunicat de presă explicând motivele pentru care a avut loc protestul şi totodată motivele pentru care prefectul, Gheorghe Vuşcan ar trebui “să se ia de mânuță” cu Aurelia Cristea şi să îşi prezinte demisiile din funcţiile ocupate.
“Ministrul PSD Aurelia Cristea are impresia că toată lumea falsifică realitatea așa cum și-a falsificat ea CV-ul dându-se profesor UBB. Minciuna și falsul sunt un mod de viață în PSD, o demonstrează, la toate nivelurile toți membri acestui partid. Ei aleg minciuna și insulta în locul adevărului și dialogului civilizat.
Mita, inclusiv cea electorală, este o obișnuință printre membri PSD. Că este vorba desre sinecuri politice, despre implicarea Religiei și Bisericii în campania electorală, sau plase cu făină, zahăr și ulei, PSD numai cu acest gen de politică este obișnuit – politica minciunii și a mitei.
De aceea este de tot râsul disperarea cu care Aurelia Cristea și-a dat ieri cinstea pe minciună permițându-și să-i acuze pe studenții clujeni că au fost mituiți de către ACL să protesteze că li s-a îngrădit dreptul la vot prin deliberat de proasta organizare a alegerilor făcută de către guvernul PSD condus de către un plagiator (hoț) și mitoman (mincinos) pe nume Victor Ponta.
Puneți mâna pe carte doamnă ministru, cartea pe care făptuitorii (cum sunt numiți o parte dintre colegii dumneavoastră chiar și din Cluj în acte oficiale) ar trebui deja să o cunoască pe de rost, și citiți acolo că obstrucționarea și împiedicarea dreptului de vot se pedepsește conform legii. În loc să veniți cu acuzații pueril de mincinoase și să-i jigniți pe studenți, pe tineri, pe românii din Diaspora, pe toți cei pe care i-ați împiedicat să-și exercite dreptul la vot, mai bine ați lua o coală de hârtie și v-ațiscrie demisia. Nu meritați să fiți ministru al României! Și cu un drum luați-l cu dumneavoastră și pe prefectul numit politic Gheorghe Vușcan, un prefect preocupat să avantajeze PSD Cluj în loc de a face, conform atribuțiilor de serviciu, ca legea să fie respectată și ca cetățenii români – care vă plătesc salariul – să poată să își exercite dreptul la vot.
Apoi putem vorbi și despre Horea Uioreanu și despre Sorin Apostu. Fiecare să plătească pentru minciunile și hoțiile pe care le-a comis, nu pentru invențiile din lumea paralelă în care trăiește PSD și Aurelia Cristea acum”, a declarat Mihai Seplecan.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii