Măsuri de siguranță suplimentare după atentatul din Franța

Ministrul Petre Tobă a cerut șefilor tuturor structurilor operative ale MAI să trateze cu atenție deosebită manifestările publice care se vor desfășura în perioada următoare, cu atât mai mult în contextul evenimentelor care au avut loc în Franța.

‘Plecând de la ultimele evenimente care au avut loc în Franța, și având în vedere că suntem în plin sezon estival cu foarte multe manifestări cu participarea unui public numeros, vă cer să tratați cu toată atenția aceste misiuni, să nu intervină rutina și să puneți în aplicare prevederile planului de acțiuni privind creșterea nivelului de siguranță pe perioada de vacanță. Pentru fiecare astfel de misiuni vă cer să faceți analize de risc și să luați măsurile care se impun’ a subliniat ministrul Petre Tobă.

De asemenea, ministrul afacerilor interne a anunțat că a transmis astăzi scrisori de condoleanțe ministrului de interne francez și Ambasadorului Republicii Franceze la București, exprimând solidaritatea cu poporul francez și disponibilitatea MAI de a acorda sprijin colegilor din Franța, dacă va fi nevoie.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii