Masca este obligatorie pe străzile Clujului de astăzi. Repercursiunile nepurtării acesteia se pot transforma în amendă. Cetățenii se întreabă dacă mai pot bea, mânca sau fuma pe stradă

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

În Cluj-Napoca, din cauza faptului că rata de incidență a depășit 3 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, masca de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și cele deschise, începând de azi, 22 octombrie.

Multă lume se întreabă dacă fumatul, mâncatul sau băutul de lichide pe stradă va mai fi permis. Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, nu a pomenit nimic despre acest fapt, dar purtătorul de cuvânt al Prefecturii București, Mariana Stancu-Ţipişcă, lămurește populația.

„Până acum, se păstra masca în târguri, pieţe, oboare. Toate spaţiile publice deschise. Depinde pe unde merge cetăţeanul. Dacă vrea să fumeze o oră ţigara, înseamnă că statul i-a creat norma să fie protejat, să se protejeze pe sine, să îi protejeze şi pe ceilalţi, şi el fumează o oră. Dacă fumează peste timpul rezonabil alocat unui astfel de act, specific naturii umane, să mănânce sau să bea apă, înseamnă că o face pentru a eluda spiritul protectiv al normei”, a spus Mariana Stancu-Ţipişcă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bucureşti.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău