avram iancu

Lucrări de modernizare pe Strada Avram Iancu. Traficul va fi și mai mult îngreunat

Primarul comunei Florești a anunțat că din septembrie, cea mai circulată stradă din țară, DN1-E60, Avram Iancu, va intra întru-un proces de modernizare.

În acest moment traficul este foarte intens pe această stradă, iar demararea unor lucrări de reabilitare va paraliza circulația. Primarul Șulea dă asigurări căvor fi găsite soluții pentru ca populația să fie deranjată cât mai puțin.

”Administratorul DN1-E60 (str Avram Iancu) Floresti, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea caii de comunicatie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va incepe dupa 15 septembrie, cand formalitatile de achizitii publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt si marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole. Da, poate ca nu e tocmai cea mai buna perioada, da, va fi un strop de deranj. Dar, reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic nu se poate executa fara un deranj. Sunt insa absolut convins ca noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul” este mesajul primarului.

Floreștenii sunt foarte nemulțumiți de decizia de a demara aceste lucrări odată cu începerea noul an școlar. Aceștia consideră că lucrările puteau fi executate pe timp de vară când drumul este mai puțin circulat.

Citește și:

Lucrările la Drumul de Legătură Sud Florești creează probleme de acces pentru unii floreșteni

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare