Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean ce duce la Mănăstirea Râşca Transilvană

Consiliul Judeţean Cluj anunţă demararea lucrărilor de întreţinere pe drumul judeţean DJ 103K Râşca – Beliş, vizat fiind sectorul de drum situat între drumul naţional DN1R – poziţia kilometrică 35+155 şi localitatea Râşca. Lucrările de întreţinere constau în frezarea asfaltului, plombări, burduşiri şi şanţuri.

Decizia Consiliului Judeţean de a realiza aceste lucrări de întreţinere a infrastructurii rutiere din zonă are drept obiectiv asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de deplină siguranţă pe acest sector de drum judeţean. Totodată, ea vine în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor din zonă şi a credincioşilor care vineri, 14 octombrie, vor participa la pelerinajul de la Mănăstirea Râşca Transilvană, al cărei hram este „Sfânta Cuvioasă Parascheva” şi la slujba prilejuită de prăznuirea Cuvioasei.

Vorbim despre un drum ce duce spre o zonă cu un potenţial turistic extrem de ridicat şi care se impune a fi adus la parametri optimi. În acelaşi timp însă, întrucât se apropie această mare sărbătoare a locuitorilor din zonă şi a credincioşilor ortodocşi, am solicitat urgentarea lucrărilor, astfel încât evenimentul să poată avea loc în cele mai bune condiţii” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii