Love H2O – Descoperă lumea apei cu Strop – picătura de apă

Compania de Apă Arieș dă startul unei campanii de responsabilitate socială în școlile din Turda și Câmpia Turzii.  ,,I Love H2O – Descoperă lumea apei cu Strop – picătura de apă!’’ este o campanie de informare, educare și sensibilizare a elevilor pentru utilizarea responsabilă a resurselor de apă și pentru conştientizarea importanţei deosebite a resurselor de apă și rolului apei ca element primordial în viaţa noastră.

Micul Strop – picătura de apă abia așteaptă să fie descoperit și să îi învețe pe elevi despre  proprietățile apei, despre cum ne ajută apa să ne păstrăm sănătatea și despre importanța apei pentru organismul nostru și în igiena personală.

Află și tu informații importante despre rolul apei în viața noastră cu ajutorul lui Strop – picătura de apă! Cere-i învațătorului sau profesorului tău broșurica cu Strop, în care vei găsi și un orar școlar care te va ajuta să fii mereu pregătit pentru școală!

,,Compania de Apa Arieș dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de solidaritate și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social. Ca operator regional, acceptăm responsabilitatea socială care ne revine și angajamentul față de oamenii din comunitatea pe care o deservim iar prin intermediul acțiunilor întreprinse ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale.’’ Cristina Burciu – Director General interimar

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii