Loturile 3 și 4 ale autostrăzii Sebeș-Turda rămân închise spre disperarea șoferilor

Noul Directorul general al CNAIR S.A., Narcis Neaga, a vizitat, vineri, 18.05.2018, în prima săptămână de la preluarea mandatului, şantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeş-Turda.

La fel ca și predecesorul său, nici Neaga nu consideră că loturile 3 și 4 pot să fie deschise circulației, chiar dacă au fost finalizate de câteva luni.

Loturile 3 şi 4 sunt cele mai avansate în ceea ce priveşte gradul de execuţie, urmând ca acestea să fie recepţionate în momentul în care îndeplinesc toate condiţiile impuse de prevederile contractuale.

”Se fac eforturi pentru ca aceste două loturi să fie recepţionate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor. Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experţi”, a anunțat CNAIR.

Acestă decizie îi nemulțumește pe șoferi care își pun viața în pericol pe DN1. Doar ieri au avut loc două accidente pe acest traseu.

Pe bune? Se fac eforturi? Loturile 3 si 4 trebuiau deschide din moment ce erau circulabile mai in siguranta decat DN1! Sunteti penibili si incompetenti. Sa va amintesc de A2 unde s-a circulat printre jaloane si pe un singur sens? Acolo cum s-a putut, iar aici cu totul gata nu se poate?
Se fac eforturi?! Loturile 3 si 4 din A10 au fost finalizate de mult!!! Astăzi au avut loc 2 accidente pe DN1!
Sa va fie Rușine !!!! Nesimțiților !!! De 4 luni ne tot uitam la ea ca prostii din cauza incompentenței CNAIR.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare