Lotul trei al Autostrăzii Sebeș-Turda, aproape de finalizare

În acest moment se lucrează intens pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda, loturi ce au șanse foarte mari să fie finalizate până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an.

”Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Tirrena Scavi, se apropie de finalizare. De data aceasta vă prezentăm o selecție de fotografii cu nodul Aiud, cu podul peste Mureș din apropierea acestui nod și cu zona viaductului Gâmbaș și a spațiului de servicii chiar din interiorul debleului. Această zonă este foarte spectaculoasă, așa cum se poate observa. Avem șanse foarte mari să putem circula pe aici la finalul lunii octombrie 2017”, potrivit Proinfrastructura.

De asemenea, sunt avansate și lucrările pe lotul 4, acestea având mari șanse să fie deschise în același timp.

”Cea mai recentă filmare aeriană arată progrese semnificative pe lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Porr. Ultimul obstacol major este implementarea soluției tehnice pentru zona Lacului Stejeriș, acolo unde se vor executa coloane forate și, dacă nu avem surprize neplăcute, lucrările pot fi încheiate în luna octombrie. Constructorul este bine mobilizat și, conform surselor noastre, se dorește ca acest lot de autostradă să poată fi deschis traficului la final de octombrie, împreună cu lotul 3. Avem, așadar, șanse foarte mari ca spre finalul toamnei să circulăm pe 25 de km noi de autostradă între nodurile Turda și Aiud”, informează Proinfrastructura.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii