dorobantilor

Locuitorii de pe Dorobanților, nevoiți să ocolească 3 kilometri să poată ajunge acasă

Primăria Cluj-Napoca a instituit pe Calea Dorobanților între Aleea Bibliotecii și strada Teodor Mihali, sensul unic de circulație înspre str. Teodor Mihali.

Această modificare a circulației pe strada Dorobanților îi nemulțumește profund pe locuitorii din această zonă. Ca să poată ajunge la parcările lor, aceștia sunt nevoiți să cololească și să stea mai mult în trafic. Șoferii consideră că aceste modificări mai mult vor aglomera traficul, având în vedere că sensul giratoriu din Mărăști va fi astfel și mai aglomerat.

Ați facut sens unic pe Dorobantilor cu Teodor Mihali… Noi locatarii suntem obligati sa inconjuram si 3 km ca sa ajungem acasa. Este inadmisibil asa ceva! Daca am o urgenta voi fi nevoita sa stau si 3 ore la sensul din marasti pentru ca ati facut o mare prostie facand sens unic. Nu este normal ce faceți! Sper sa trebuieasca sa ajungeti undeva repede si sa o luați pe Dorobantilor si sa ajungeti in coloana ! Toate cele bune si multumim pt disconfortul creat! Noi cei de pe Dorobanților de la Profi si pana la Impact va multumim mult! Nesimțiților

Lucrez pe St. Aurel Vlaicu nr 10. Pana in prezent imi parcam masina in spatele blocului. Acum nu mai pot pt. Ca ati facut sens unic pe toata str. Dorobanti, si acum trebuie sa ocolesc 3 blocuri si sa stau in intersectie ca sa ajung in parcare. Pe ce principiu ati facut aceasta schimbare. Ati intrebat pe cineva? Acel sens de mers nu era niciodata aglomerat.

Poliția a și început să împartă amenzi pe Calea Dorobanților

Un locator semnalează faptul că abia au fost făcute modificările, unii șoferi nici nu au apucat să afle despre ele, dar poliția a și început să împartă amenzi.

Am observat ca s-au pus semne noi de circulatie si banda cate mergea in sus spre Profi Marasti ati schimbat-o in banda care merge spre Th. Mihali realizand sens unic pe Dorobanților. Este o mare prostie realizarea acestei schimbari… Eu parchez in spatele blocului, iar acum trebuie să înconjor 8 blocuri la o adica 2 străzi.. Nu este normal asa ceva. În loc sa dizolvati traficul îl aglomerați mai mult! Voi realizati ce coada va fi la sensul din Mărăști? Circulatia era buna si nu era aglomerație pe Dorobanților. Chiar nu înțeleg de ce ne-ați provocat disconfort. Este nesimtire maxima! PLUS: azi s-au descoperit semnele si polițiștii, in loc sa explice șoferilor schimbarea semnelor si a benzii ei ofera amenzi. Bravo primaria Cluj. Felicitari! Multumim mult pt prostia oferita si “confortul” creat.

Sens unic pe 500 de metri ce va crea un ambuteiaj și mai mare sub podul Aurel Vlaicu

Odată cu noile reglementări de circulație, toți șoferii vor fi nevoiți să înconjoare pe sub podul Aurel Vlaicu și apoi prin sensul giratoriu. Acestea sunt două puncte critice în acea zonă, unde aglomerația este foarte mare.

Doresc sa fac o sesizare in legatura cu sensul unic de pe strada Dorobantilor. Nu mi se pare normal sa faceti sens unic, Cu ce incurca o bucata de 500 m? Ati luat in considerare ca sunt locuitori care acum trebuie sa mearga pe sub pod si sa faca sensul sa poata intra din nou in parcare ?Ati luat in considerare cat e de aglomerat dimineata sau dupa-masa sub pod sau sa ajungi pana in sens?Nu consider ca fluidizati traficul cu o banda de 500 m.

Tocmai ce s-a introdus sens unic pe Calea Dorobantilor intre Alea Bibliotecii si str. Theodor Mihali. S-ar putea ca pe prima portiune (Alea Bibliotecii – str. Ioan Alexandru, sau daca nu atunci macar pana la intersectia cu str. Bisericii Sf. Toma) sa se lase o banda in celalalt sens de mers? Sunt multe blocuri ce au acolo locuri de parcare, iar actuala solutie obliga pe toata lumea ce vrea sa o ia spre centru sau pe Fabricii sa se inghesuie pe sub podul de pe Aurel Vlaicu, unde e oricum mai tot timpul plin, contribuiind si mai mult la acel ambuteiaj.

Potrivit Primăriei, accesul dinspre pasajul Aurel Vlaicu spre Calea Dorobanților se va putea asigura pe traseul alternativ strada Teodor Mihali – strada Venus – strada – Progresului -Calea Dorobanților, respectiv sens giratoriu Mărăști – Aleea Bibliotecii – Calea Dorobanților;

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare