Liberty Technology Park s-ar putea extinde

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Primăria Cluj-Napoca  a inițiat procedura de consultare publică privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal de restructurare urbană – str. Gării nr. 21.

Proiectul constă în extinderea ansamblului Liberty Technology Park. Acesta se va afla în dezbatere publică până pe 8 iulie 2020.

Este propusă restructurarea platformei industriale și dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu dotări. Terenul studiat prin PUZ are o suprafață de aproximativ 4,5 ha, conform referatului de aprobare. Printre dotările ce vor fi aduse se numără:

  • parcelarea terenului în vederea realizării unui ansamblu mixt format din șase corpuri de clădire- o grădiniță, două imobile de locuințe și trei imobile mixte- care să completeze ansamblul Liberty Technology Park existent;
  • amenajarea terenului cu spații verzi, alei, stații pentru biciclete, mobilier urban și nu numai.

Accesul în ansamblu se va realiza din strada Gării și din strada Oașului Fundătură. Inițiatorii proiectului mai propun și o legătură auto și pietonală între cele două străzi. Staționarea mașinilor se va realiza în spații specializate dispuse la subsolul clădirilor și de asemenea, se vor amenaja locuri de parcare la sol.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău