Acasă Administrativ La Cluj triumfă penelistul Nicoară, iar pesedistul Lăpușan zboară

La Cluj triumfă penelistul Nicoară, iar pesedistul Lăpușan zboară

În turul II al alegerilor prezidențiale, PSD Cluj, condus de nimeni altul-Remus Lăpușan, a avut cele mai slabe rezultate posibile, fapt remarcat chiar și de „hărnicuța crai-Olguța”.

Seceta de voturi se datorează îngânfării arhicunoscute a liderului social democrat clujean, a slabei sale capacități manageriale și a lipsei de imaginație în domeniul comunicării cu masele.

Clujenii îl dezavuează pe Lăpușan pentru limbajul său țărănesc de lemn, care se dorește a fi de o franchețe bine simualată, fără lipici la popor. Remus a reușit PERFORMANȚA să mențină timp de mai mulți ani organizația social democrată sub linia de plutire. Contestat de majoritatea colegilor săi de partid, cu un intelect mult superior peste al său, el își datorează supraviețuirea politică, datorită relației sale de supușenie și lins în dos necondiționat, față de liderii de la București.

A reușit să promoveze în jurul său numai executanți fără coloană și mațe sănătoase, chiar și fără priză la public (unul dintre ei este Nasra Horia, purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, un lătrău și un papagal care recită filozofii, lipsit de pragmatism mai bine zis, un tânăr MÂNDRU că este româno-sirian). Lăpușan nu a reușit să fie cunoscut ca un lider capabil de către clujeni și nici să fie perceput ca un viitor candidat la fotoliul de primar. Practic nu a câștigat nimic in viața lui, deși a fost tolerat pentru supușenia sa, în aceste zile i se apropie sfârșitul politic.

În rândurile membrilor organizației PSD Cluj există stare de frondă împotriva lui Lăpușu, care va răbufni la prima conferință județeană de partid, în scurt timp.

Există semnale că liderii Ioan Rus și Aurelia Cristea își vor declara neutralitatea în acest război politic județean. Surse din PSD ne spun că un posibil înlocuitor al lui Remus este deputatul de Dej, Cornel Itu, un om foarte bine văzut în organizația județeană.

Marius Nicoară este mult peste șeful actual al PSD Cluj, cum e șeful așa-i și partidul, de aceea rezultate proaste la PSD, lipsă de management. Nicoară are management în sânge, fiind un prosper om de afaceri clujean. Până când PSD Cluj nu se va reforma fundamental, va fi o organizație mereu perdantă și fără cotă politică.

PSD Cluj are mulți oameni capabili, intelectuali, tineri valoroși, care din păcate sunt lăsați să stea în COȘUL DE GUNOI AL PARTIDULUI!!!

2 COMENTARII

  1. Articol scris fara o analiza serioasa. Sa nu uitam ca ce s a intamplat la prezidentiale a fost din motive pe care acum le stim cu totii. Putea fi presedinte la PSD CLuj si Obama si tot nu obtinea un rezultat mai bun. Sa nu uitam ca PSD CLuj a castigat alegerile europarlamentare de anul trecut. Daca sunt posibile probleme acolo nu cred ca sunt mai mari decat la orice alta organizatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version