Klaus Iohannis începe campania electorală la Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

10592826_738988676173986_8536641541725532469_nCandidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis și-a petrecut o zi la Cluj Napoca pentru a-și aduna votanți. Iohannis a avut agenda încărcată și s-a întâlnit cu susținătorii săi liberali din Ardeal. La bibloteca UBB a prezentat valorile principale cu care acesta este convins că îl va înfrange pe Ponta. Apoi printr-o conferință de presă, care a avut loc la sediul PDL, a răspuns jurnaliștilor Clujeni la întrebări care mai de care dificile. De asemenea, acesta a anunțat că este sigur că primarul municipiului Cluj, Emil Boc, se va răzgăndi cu privire la susținerea Elenei Udrea și îl va susține pe el după ce va ajunge în turul doi al cursei pentru alegerea președintelui României. Timp de mai bine de două ore, împreună cu reprezentanții Acl-ului atât din primăriile din județul Cluj căt și din Parlamentul European și Parlamentul României, au explicat celor peste 700 de susținători, de ce votul lor trebuie dat alianței care a unificat partidele principale de dreapta.
„Filosofia lucrului bine făcut vine din trecutul nostru, părți din moștenirea noastră istorică și culturală sunt expresia lucrului bine făcut. Președintele poate imprima o direcție națiunii. Contează comportamentul, conduita sa și expresia lui publică. Acestea au un impact major asupra mediului politic și a întregii societăți, iar o schimbare în societate nu poate porni decât de la vîrf. Dacă vrem o asfel de politică avem nevoie de un președinte cu o altă conduită. Vreau să ofer un model bazat pe seriozitate, respect, competență și rezultate măsurabile. Voi fi ferm în fața abuzurilor sau derapajelor, voi fi garantul parteneriatului cu SUA, a apartenenței la NATO și UE. Orientările occidentale trebuie consolidate, iar integrarea României trebuie să capete o nouă dimen siune calitativa, partener respctat cu o identitate bine conturată. În viitorii 10 ani România poate dveni un reper important prin furnizarea de securitate în plan regional, iar în acest sens voi susține majorarea bugetului pentru Apărare la 2% din PIB. Voi fi un garant al statului de drept și al independenței Justiției. Consolidarea statului de drept este instrumentul prin care ne putem opune baronizării și feudalizării ” a declarat Klaus Iohannis.
10606397_738988902840630_8354187497265393831_nImpactul prezenței reprezentantului ACL s-a dovedit a fi unul important. Cetățenii clujeni l-au primit cu brațele deschise și i-au cerut autografe. Astfel clujenii au transmis un mesaj clar și anume faptul ca nu îl doresc pe Ponta ca președinte al României.

Ultimile articole

Articole populare

1 COMENTARIU

  1. Bai.. esti nebun?! Cum, naiba, sa-l votezi pe Iohannis. Ok, inteleg ca nu prea avem pe cine vota, dar de ce Iohannis?! De ce sa votam un PDL-ist iar? Atatia ani sub dictatura lui Basescu nu ne-o ajuns? Acum tot noi ne alegem o papusa manevrata de Base?!

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău