180 de kilometri de autostradă, finalizați până la sfârșitul anului

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga au susţinut că, până la finele acestui an, vor fi daţi în trafic la nivel naţional 180 de kilometri de autostradă.

„Eu, personal, îl voi susţine cu tot ce pot eu ca să finalizăm numărul pe care domnul director Neaga şi l-a asumat. Pe la jumătatea anului acesta, noi ne dăm seama după evoluţia stadiului fizic cum vom sta cu lucrările. Dacă nu se mişcă, veţi vedea şi rezilieri de contract Estimarea, domnul Neaga a dat-o.  În general, noi preluăm ce spune directorul CNAIR”, a declarat ministrul Cuc, care a subliniat că cei 180 de kilometri de autostradă sunt cei pe care Neaga i-a „promis”, potrivit AGERPRES.

Răzvan Cuc a spus că estimarea include loturile 1 şi 2 Sebeş-Turda, loturile 3 şi 4 Lugoj-Deva, precum şi Câmpia Turzii – Târgu Mureş.

La rândul său, directorul general al CNAIR a menţionat că estimarea de 180 de kilometri a fost făcută pe baza contractelor existente şi pe baza discuţiilor cu antreprenorii care au semnat noi contracte.

Ultimile articole

Articole populare