Județul Cluj, promovat în capitala valsului, la început de an

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj din cadrul Consiliului Județean Cluj participă în perioada 11-14 ianuarie 2018 la Târgul Internațional de Turism „Ferien Messe” de la Viena, cel mai important târg de turism public din Austria și una dintre manifestările turistice internaționale de top pentru vacanțe, călătorii și petrecere a timpului liber.

În acest context, Clujul se va prezenta în fața publicului vienez și nu numai cu cele mai diversificate și atractive informații referitoare la locurile, obiectivele și evenimentele de interes turistic reprezentative pentru județul nostru. De asemenea, angajații C.N.I.P.T. Cluj vor disemina informații de specialitate tuturor specialiștilor din domeniu interesați, în scopul alegerii, valorificării și dezvoltării polivalente a acestei destinații.

Este o nouă oportunitate oferită Clujului pentru a-și face cunoscută oferta turistică și recreativă, precum și pentru a aduce în atenția turiștilor străini și a profesioniștilor din domeniu principalele evenimente, obiective și atracții turistice clujene. Sperăm ca informațiile furnizate vizitatorilor să fie de maxim interes, astfel încât un număr cât mai mare de turiști să opteze pentru o vizită în județul nostru” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Beneficiile expozanților includ, printre altele, accesul complet la o platformă unică de prezentare și informare, parcurgerea unui concept expozițional orientat spre cunoaștere și experimentare, abordarea de direcții și tendințe turistice fundamentale și o audiență de aproximativ 150.000 de vizitatori pe parcursul a patru zile. Interacțiunea directă cu vizitatorii este un aspect central al acestui eveniment, garantată prin prezența numeroaselor spații rezervate activităților și valorificării experiențelor personale.

Cu peste 800 de expozanți din peste 70 de țări, prezentând destinații de vacanță populare, recomandări și condiții de călătorie, o întreagă gamă de activități de agrement, sejururi de sărbători personalizate sau concursuri cu premii, vizitatori și oaspeți din întreaga lume se pot bucura de un fascinant spectacol al destinațiilor și călătoriilor internaționale.

 

Latest articles

Related articles