Încă un tronson asfaltat pe drumul judeţean 109A Dealul Jurcii – Jurca

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic şi locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 109A a fost finalizată asfaltarea unui nou sector de drum în lungime de aproximativ 1 kilometru, de la intersecţia cu drumul judeţean DJ 108B (Dealul Jurcii) către localitatea Jurca.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii pe drumul judeţean DJ 109A continuă pe mai multe sectoare, îndeosebi pe tronsonul Panticeu – Recea Cristur – Căprioara – DJ 108B şi constau în burduşiri, plombări cu mixtură asfaltică şi plombări cu stropiri succesive cu emulsie.

 „Necesitatea derulării acestor lucrări a fost determinată atât de faptul că în zonă nu s-au mai executat de multă vreme reparaţii cât şi, mai ales, de faptul că intervenţia pe acest drum va asigura o circulaţie mult mai fluidă şi rapidă între judeţele Cluj şi Sălaj” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Reamintim în acest context faptul că lucrările pe drumul judeţean 109A vizează un sector de drum cu o lungime de 21,3 kilometri, de la kilometrul 27+200 până la kilometrul 48+500.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii