strada buna ziua

În iulie demarează lucrările pe strada Bună Ziua

Lucrările pentru lărgirea străzii Bună Ziua vor demara în luna iulie a anunțat primarul Emil Boc. Strada va fi lărgită la trei benzi de circulație, trotuare și piste de biciclete.

„În luna iulie intră buldozerul, poate chiar la final de iunie. Suntem în linie dreaptă. Păcat că a durat atâția ani ca să primi strada înapoi de la Guvern. După ce acest lucru s-a întâmplat, am încercat să ne mișcăm cât de repede am putut”, a declarat primaru Emil Boc.

Vă reamintim că proiectele imobiliare din Bună Ziua sunt blocate până când municipalitatea rezolvă problemele legate de trafic.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat încă din 2016 că urmează să demareze un proiect de lărgire a străzii Bună Ziua, însă această investiție nu a putut fi realizată atât timp cât strada nu se afla în proprietatea municipiului. Primăria a făcut demersuri către Guvern încă din decembrie 2016, dar abia recent strada a ajuns în proprietatea consiliului local.

”Această stradă a aparținut municipiului Cluj-Napoca, a fost dată în administrare Direcției de Drumuri Județene pentru investiția realizată în anul 2006-2007 și au uitat să ne dea strada înapoi. Totul este simplu, așa cum v-am dat în 2006 strada, așa să ne-o dați înapoi”, a declara anul trecut viceprimarul Dan Tarcea.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare